Tjenester

Takvask

Vi hjelper deg med takvask. Vask av takstein er en viktig del av boligvedlikeholdet. Har mose, grønske og annen vekst først satt seg er den beste måten å få bukt med problemet mekanisk fjerning. Vi bruker utelukkende varmtvann og spyling med høytrykk ved vasking som gir et utmerket resultat uten bruk av kjemikalier.

Vi starter alltid med en befaring av taket for å avdekke eventuelle feil eller mangler. Når taket er godkjent går vi i gang med vasking. Ofte er selve vaskeprosessen over på en dag. Vi renser naturligvis takrenner og nedløp som en del av opprydningen etter ferdig arbeid.

Din leverandør av fasade og utemiljø

Takvask med impregnering

Impregnering av takstein beskytter og bevarer taket mot mose, grønske og annen vekst. Etter utført takvask impregnerer vi derfor taksteinen med et beskyttende skikt slik at den er beskyttet, samtidig som den får «puste». Denne hydrofobiske effekten får vi ved at impregneringen trekker seg inn i taksteinen og krystaliserer seg. Produktet er transparent og luktfritt. Denne behandlingen hindrer i stor grad tilbakevekst av mose, grønske og annen vekst. Vi anbefaler denne behandlingen med tanke på økonomi, miljø og beskyttelse av taksteinen. Impregneringen egner seg på alle typer sement og betongkonstruksjoner.

Enhver impregnert betongoverflate får en permanent beskyttelse som hindrer at mose, grønske og annen vekst fester seg, samtidig som konstruksjonen er diffusjonsåpen. Impregnering er også godt egnet som fuktsperre.

Takvask 4

Fasadevask

Vi vasker både privatbolig og næringsbygg for å sikre en ren fasade. Rengjøring av fasade er viktig for å sikre lengst mulig levetid, men en ren fasade gir også et innbydende førsteinntrykk. Vi har bred erfaring med rengjøring av forskjellige overflater, og benytter oss av miljøvennlige løsninger. Ved fasadevask av privatbolig er vindusvask alltid inkludert.

Fasadevask

Områdevask

Har utearealet ditt behov for områdevask? Mange innkjørsler og uteplasser er gjerne prydet av belegningsstein, en komplett behandling av oss er med på å holde utearealet rent, pent og beskyttet mot mose, grønske og annen vekst i mange år framover. Vask av belegningsstein innebærer opprydning og vasking, og impregnering og ny fugesand på hele området. Dette sikrer lett vedlikehold og tilnærmet ingen vekst i hverken fuger eller på stein.

Områdevask av større områder etter f.eks. snekkerarbeid sikrer at utearealet ser strøkent ut etter utført arbeid. Vi har også god erfaring med vask og sprøytemaling av garasjeanlegg og merking av parkeringsplasser. Kontakt oss for gratis befaring.

Trefelling

Vi hjelper deg med trefelling. Vi har lang erfaring med sikker trefelling. Vi har alle kurs, riktig utstyr og nødvendige forsikringer. Vi er opptatt av sikkerhet, og du kan være trygg på at arbeidet blir forsvarlig utført. Trefelling blir som regel utført på høst, vinter og vår.

Trefelling

Grøntanlegg

Er hagen på stell? Vi hjelper både private, bedrifter og borettslag med vedlikehold og etablering av grøntanlegg. Vi sørger for at utearealet ditt alltid ser friskt ut. Kontakt oss for ideer og inspirasjon!

Malertjenester

Har boligen din behov for et nytt strøk? Vi hjelper deg med mange forskjellige malertjenester. Vi vasker og maler din privatbolig, og garanterer et flott resultat med sprøytemaling. Kontakt oss for pristilbud.

Malertjenester

Vaktmestertjenester

Behov for en dyktig vaktmester? Vi utfører alle typer vaktmestertjenester for både næringsbygg og borettslag. Vi er serviceinnstilt og opptatt av fornøyde kunder.

Vaktmestertjenester

Alt av fasade og utemiljø.

Gratis befaring og tilbud.

Konkurransedyktige priser.

Tjenester i hele Vestland fylke.

Om oss

Din leverandør av vedlikeholdstjenester til fasade og utemiljø i Vestland fylke. Kontakt oss gjerne på telefon eller mail for gratis befaring av ditt uteområde.